Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Pozvánka: Koncert Integrácia seniorov 2016

OZ Integrácia svieti pre všetky deti rovnako Vás srdečne pozýva na 1. ročník koncertu INTEGRÁCIA SENIOROV 2016, ktorý sa uskutoční dňa 20. októbra 2016 v čase od 16:00 v Aréne Poprad.

Projekt Integrácia pripravuje najväčší detský benefičný koncert, ktorý spája deti z rôznych sociálnych skupín, s rôznymi telesnými a duševnými poruchami, deti malé i veľké a dáva im priestor na kreativitu, formuje ich k väčšej úcte a tolerancii. V tomto roku sme sa rozhodli ponúknuť model integrácie aj pre ďalšiu skupinu obyvateľov, ktorí často stoja na okraji spoločnosti a ťažko si svoje miesto vydobýjajú – pre seniorov. Úlohu koncertu INTEGRÁCIA SENIOROV bude rovnako potešiť seniorov, ktorí potrebujú lásku takisto prijímať ako deti. Oslovili sme rôzne združenia pracujúce s dôchodcami, domovy sociálnych služieb, domovy dôchodcov či už na polikultúrnej, umeleckej, či sociálnej s ponukou prezentovania svojich aktivít pred sebou, pred ľuďmi a v spoločnosti profesionálnych umelcov, športovcov, ktorí by vytvorili zázemie pre pozitívnu integráciu.

Účasť na podujatí nám už prisľúbili:

  • najznámejší umelci zo Slovenska a Česka ako Marcela Laiferová, Peter Stašák, Štefan Skrúcaný, Ilona Csáková, Otto Wieter, Robo Kajzer, Pavol Hammel, Kysucký prameň, Otokar Klein a mnoho ďalších
  • moderátormi podujatia sú Katarína Brychtová a Jarmila Lajčáková–Hargašová

Koncert a celý projekt bude mať aj charitatívny rozmer. Tak ako sme pri projekte Integrácia rozdali deťom množstvo cien, peňazí, liečebných pobytov, atď., tak aj pre našich dôchodcov chystáme veľký počet prekvapení, ktoré im pomôžu zlepšiť život. Pomoc bude veľmi konkrétna a cielená na konkrétneho človeka alebo organizáciu napr. liečebné a rehabilitačné pomôcky.