Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Kamenica Cup 2015: Vyhodnotenie

Kamenica Cup 2015

Podujatie otvorila starostka obce a p. Jožko Tréger zaspomínal na staré futbalové časy nielen slovom, ale aj fotografiami, keď sa futbalové turnaje hrávali ešte na „Bujačej“. Turnaj sa začal exhibíciou mladých proti „starým pánom“ z Nižnej Boce.

Vyhrali mladí, ale len tesne 3:2. Futbalové tímy si vylosovali protihráčov a rozhodca p. Rajniak odpískal prvý zápas. Turnaja sa zúčastnilo 6 družstiev: Nižná Boca, Trenčín, Malužiná, Diamír, Žilina a Trnava.

Chlapci hrali s plným nasadením. Obrovské nadšenie nastalo v okamihu, keď Nižná Boca postúpila do finále so Žilinou. Držali sa statočne, vyzeralo to na remízu, no 30 sekúnd pred záverom dostali gól a bolo z toho 2. miesto.

Guláš od Jožka Rísika a jeho pomocníkov chutil výborne a pivo malo tiež správnu teplotu. Vyhodnotenie 4. ročníka Kamenica Cup 2015:

  1. Žilina
  2. Nižná Boca
  3. Diamír
  4. Trnava
  5. Trenčín
  6. Malužiná

Ďakujeme všetkým, ktorý sa podieľali na príprave podujatia, p. Školudovi za finančnú podporu, firme Steiger a samozrejme všetkým, ktorí sa zúčastnili a vytvorili skvelú atmosféru celého podujatia.

Tešíme sa na vás zase o rok!

Fotogaléria